Studioul Teritorial Radio Cluj va fi gazda şedinţei extraordinare a Consiliului de Administraţie al SRR, în perioada 9 - 12 iunie. Întâlnirea face parte din proiectul „Împreună pentru Radio România”, iniţiat de preşedintele director general, András István Demeter, la început de mandat , în iulie 2010.
Reprezentanţii Consiliului de Administraţie se vor întâlni cu membrii Comitetului Director al Radio Cluj pentru a analiza modul în care studioul teritorial poate fi sprijinit în vederea atingeriiţintelor derivate din POS (Priorităţile şi obiectivele strategice de dezvoltare ale Consiliului de Administraţie, 2010 - 2014), pentru meţinerea poziţiei acestuia pe piaţa media. Printre problemele supuse soluţionării în cadrul acestei şedinţe sunt situaţia sediului, extinderea ariei de acoperire a studioului regional şi modernizarea sălii de spectacole pentru a fi şi pe viitor gazda evenimentelor culturale din judeţul Cluj. Totodată, membrii CA se vor întâlni cu echipele redacţionale de la Radio Sighet şi Studioul Antena Sibiului - cele două posturi satelit ale Radio Cluj - şi vor lua act, în mod direct, de activităţile acestora.
Pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare se regăsesc proiecte de hotărâri şi decizii privind „Regulamentul de funcţionare a Comisiei de analiză a schemei organizaţionale a Societăţii Române de Radiodifuziune”, înfiinţată cu scopul de a efectua analizele preliminare elaborării Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al SRR, modificarea Hotărârii Consiliului de Administraţie nr. 30/2011 referitoare la organizarea primei ediţii a Festivalului Internaţional al Ansamblurilor Radio ce va avea loc în 2012, calendarul de ocupare a posturilor manageriale vacante sau ocupate cu delegaţie şi adaptarea grilei de program a posturilor Radio România Actualităţi şi Bucureşti FM în vederea derulării campaniei de informare „Referendum Bucureşti 2011”. La secţiunea propuneri ale membrilor CA vor fi discutate, printre altele, stadiul implementării Deciziei Consiliului de Administraţie nr. 6/2010, referitore la extinderea prezenţei programelor Radio România în Republica Moldova, şi Regulamentul privind activitatea reţelei de corespondenţi în străinătate, având în vedere că Radio România deţine una dintre cele mai extinse reţele de corespondenţi în ţară şi în afara graniţelor.
Reamintim faptul că proiectul „Împreună pentru Radio România” are ca principal scop creşterea gradului de coeziune organizaţională, optimizarea comunicării interne şi o mai bună cunoaştere a proiectelor de dezvoltare ale SRR.