BOEMA, MON AMOUR!

Teatrul Naţional Radiofonic vă invită luni, 16 ianuarie, 2012, de la ora 11.00, la Clubul Ramada Majestic, de pe Calea Victoriei la audiţia cu public a spectacolului BOEMA, MON AMOUR!

Spectacolul radiofonic, vă va introduce timp de o ora, în atmosfera plină de farmec a Teatrului de Revistă de pe neuitata scenă a Grădinii Boema. Ani de-a rândul Stela Popescu şiAlexandru Arşinel s-au confundat cu personajele create, special pentru ei, de autorul Mihai Maximilian – Puişor, cum îi spuneau apropiaţii – şi au interpretat numeroase cuplete de mare succes pe muzica semnată de compozitorul Vasile Veselovski.

Aceste spectacole au încântat generaţii mai vechi şi mai noi prin introducerea în texte a binecunoscutelor ”şopârle”de până în anul 1990.

Echipa formată din regia de studio Renata Rusu, regia tehnico-muzicală Florina Istodor şi realizatorii Silvia Cusursuz şi Mircea Zăvoianu vă aşteaptă la acest eveniment la care ne vom bucura împreună de prezenţa îndrăgiţilor actori Stela Popescu şiAlexandru Arşinel.Adaugat: 12 Ianuarie 2012
Actualizat: 12 Ianuarie 2012