Cristian Mandeal, la pupitrul Orchestrei Naţionale Radio

 

body{overflow: auto !important;} iframe{display: none;} table{text-align: start;}

Dirijorul Cristian Mandeal revine la Sala Radio, miercuri, 13 decembrie, de la ora 19:00, la pupitrul Orchestrei Naţionale Radio. Programul serii va cuprinde, în prima parte, Concertul în la minor pentru pian şi orchestră, op. 16, de E. Grieg, avându-l ca solist invitat pe pianistul Horia Mihail. În partea a doua, Orchestra Naţională Radio va interpreta Simfonia nr. 39 în mi bemol major, de Mozart.

Cu sute de concerte dirijate în peste 35 de ţări de pe 4 continente, Cristian Mandeal şi-a cucerit o excelentă reputaţie naţională şi internaţională, atât datorită performanţelor sale muzicale, cât şi implicării sale recente în evoluţia Orchestrei Române de Tineret, pe care a reuşit să o transforme într-un veritabil brand naţional.

Solist concertist al Orchestrelor şi Corurilor Radio, Horia Mihail este astăzi unul dintre cei mai bine cotaţi pianişti români. Este cunoscut publicului din România, în ultimii ani, ca protagonist al turneului Pianul călător, dar şi ca participant în turneele Flautul fermecat, Duelul Viorilor sau Vioara lui George Enescu.

Concertul poate fi ascultat în direct pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical din ţară şi în streaming live pe Internet, pe www.radioromaniacultural.ro şi www.romania-muzical.ro.

Biletele şi abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor şi Corurilor Radio se pot achiziţiona on-line prin reţeaua www.bilete.ro. Acestea se pot achiziţiona şi la casa de bilete a Sălii Radio şi sunt disponibile, de asemenea, în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos şi Inmedio, semnalizate Bilete.ro.

Alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio, pe www.orchestreradio.ro.Adaugat: 13 Decembrie 2017
Actualizat: 13 Decembrie 2017