Sedinţă extraordinară a Consiliului de Administraţie - Craiova, 31 mai 2012

Proiectul „Împreună pentru Radio România” continuă cu şedinţa extraordinară a Consiliului de Administraţie al SRR, care va avea loc joi, 31 mai 2012, lc

Reprezentanţii Consiliului de Administraţie vor dezbate, conform ordinii de zi a acestei şedinţe extraordinare, proiecte de hotărâri şi decizii privind  încheierea Acordului cadru de colaborare între Societatea Română de Radiodifuziune şi postul Radio China Internaţional, precum şi iniţierea procedurii de achiziţie publică în vederea achiziţionării unor sisteme de sonorizare pentru Sala de Concerte “Mihail Jora”, Studioul Teritorial de Radio DIN Craiova şi Serviciul Transmisii exterioare SRR şi a unui sistem  de comutare şi control la Controlul General Tehnic - Studioul Teritorial de Radio TARGU Mureş. Totodată vor fi supuse atenţiei membrilor Consiliului de Administraţie şi Regulamentele de evaluare profesională a personalului artistic din cadrul Direcţiei Formaţii Muzicaleşi cel de organizare şi funcţionare a corpului de  corespondenţi ai SRR în străinătate.

Dintre subiectele ce urmează a fi discutate în cadrul şedinţei extrordinare, propuse de membrii Consiliului de Administraţie, se numără analiza asupra demersurilor întreprinse cu privire la: asigurarea finanţării Radio România Chişinău; proiectul Traffic Announcement; aplicarea HCA nr. 53/2011; modificarea anumitor dispoziţii din Legea 41/1994, precum şi dezbateri pe tema aspectelor legate de deontologie şi respectarea legii în Redacţia Informaţii.

Cu această ocazie, Preşedintele director general al Radio România se va întâlni cu salariaţii Radio Craiova, cu membrii Comitetului Director şi managementul executiv al studioului, pentru discuţii pe baza raportului de activitate al ultimului an şi a proiectelor de perspectivă ce urmează a fi implementate.

Reamintim că proiectul “Impreună pentru Radio România”, aprobat în şedinţa Consiliului de Administraţie din data de 20 august 2010, îşi propune creşterea gradului de coeziune organizatorică, optimizarea comunicării interne şi o mai bună cunoaştere a proiectelor SRR, aflate în desfăşurare. In acest scop, membrii Consiliului de Administraţie participă la evenimentele organizate de către compartimentele SRR din Bucureşti şi din teritoriu şi desfăşoară şedinţe extraordinare ale CA, la toate Studiourile Regionale ale SRR, pe toată durata mandatului. De asemenea, sunt organizate vizite la sediul central al Radio România şi la Studiourile Regionale şi întâlniri cu conducerile şi colectivele diferitelor compartimente.Adaugat: 31 Mai 2012
Actualizat: 31 Mai 2012