Se lansează ARENA FM Chişinău

Societatea Română de Radiodifuziune a identificat oportunitatea unui proiect editorial adresat ascultătorilor din Republica Moldova. Acesta presupune implicarea SRR în lansarea şi dezvoltarea unui post de radio - ARENA FM. În prezent, proiectul s-a materializat, iar lansarea oficială a postului va avea loc în data de 21 iulie 2011, la Chişinău.

La eveniment vor participa şi Preşedintele Director General al Radio România, András István Demeter, o parte a membrilor Consiliului de Administraţie al SRR, precum şi specialişti ai radioului public.

ARENA FM este un post de informare şi muzică, cu o reţea de frecvenţe, care acoperă o mare parte din teritoriul Republicii Moldova. Postul a început sa emită, într-o primă etapă, on-line, iar ulterior, pentru o perioadă pilot, şi on-air. O mare parte a emisiunilor difuzate la ARENA FM sunt preluate şi retransmise de la posturile radioului public românesc, în baza unui parteneria încheiat cu Radio România în luna august a anului 2010.

Membrii delegaţiei Societăţii Române de Radiodifuziune se vor întâlni, în perioada 21-22 iulie cu omologii lor de la ARENA FM, în vederea identificării şi dezvoltării unor noi punţi de colaborare. Acest proiect răspunde strategiei postului public de radio din România de a oferi programe şi conţinuturi radiofonice pentru auditoriul din Republica Moldova şi contribuie la mai buna cunoaştere reciprocă şi la promovarea valorilor culturale autentice româneşti.Adaugat: 20 Iulie 2011
Actualizat: 21 Iulie 2011